рецепт суп їжа що приготувати прості рецепти швидкі рецепти

Гамбургерний суп в мультиварці — рецепт швидкого приготування

Сейчас читают: 186
womo.ua

Гамбургерний суп ви можете приготувати в мультиварці або на плиті. Коли він охолоне, він буде дуже густим, але стає рідшим при повторному нагріванні.

Тому краще його їсти теплим. Читайте також: Як харчуватися після новорічних свят Як приготувати гамбургерний суп в мультиварці: простий рецепт  Інгредієнти: Приблизно 500 г яловичого фаршу 1 середня цибулина, дрібно нарізана 3 банки консоме з яловичини 1 банка помідорів, нарізаних кубиками 2 склянки води 1 банка згущеного томатного супу 4 моркви, дрібно нарізані 3 стебла селери, дрібно нарізаних 4 столові ложки перлової крупи ½ чайної ложки сушеного чебрецю 1 лавровий лист Фото: allrecipes.com Спосіб приготування: Увімкніть багатофункціональну скороварку чи мультиварку і виберіть функцію «Смаження».

Смажте та часто перемішуйте яловичину та цибулю, поки вони не підрум’яняться, приблизно 5–10 хвилин. Влити консоме (бульйон) з яловичини, помідори, воду і томатний суп.

Додайте моркву, селеру, ячмінь, чебрець і лавровий лист. Читайте також: 5 смачних веганських страв від Джеймі Олівера Закрийте та зафіксуйте кришку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA