страхи выставка Чернобыль презентація

Занурення у віртуальний простір Чорнобиля: VR-презентація виставки ARTEFACT: CHOrnobyl

Сейчас читают: 455
hochu.ua

20 жовтня відбудеться закрита презентація виставки ARTEFACT: CHOrnobyl, яка буде проходити у діджитал галереї ARTAREA. Детальніше — у нашому матеріалі.ARTEFACT: CHOrnobyl — це перша віртуальна виставка тематики Чорнобиля у світі, розроблена для перегляду у VR-шоломах та презентована на одинадцятому фестивалі медіа-арту MADATAC в Іспанії.

Понад 100 українських митців працювало над її створенням, щоб відсьогодні більше ніж 50 нових експонатів зміг побачити весь світ у віртуальному режимі.

ARTEFACT: CHOrnobyl дозволить зануритись у віртуальний простір Чорнобиля, завдяки унікальній технології: експонати виставки будуть одночасно презентовані у VR-шоломах та на величезних екранах-360 діджитального простору галереї.

Виставка ARTEFACT: CHOrnobyl офіційно представлена в рамках міжнародного медіа-арт фестивалю MADATAC.Серед експонатів ARTEFACT: CHOrnobyl  на MADATAC можна побачити чорнобильську серію Марії Примаченко та спеціально створений експонат Спартака Хачанова з глибокими роботами

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA