Китай Гонконг Китай Гонконг

Презентація книги Франка Зірена «МАЙБУТНЄ? КИТАЙ»

Сейчас читают: 836
liza.ua

Запрошуємо на цікаву дискусію усіх, хто цікавиться міжнародною політикою, економікою, міжнародними відносинами.Вже 30 марта 2021 року о 18:00 відбудеться презентація книги «МАЙБУТНЄ?

КИТАЙ», яка руйнує стереотипи про країну як «фабрику» світу, що спроможна тільки продукувати, те що розроблено кимось.Автор детально та аргументовано підводить читачів до думки, яку важливу роль вже сьогодні відіграє Китай у світі, та ще більш про те, як нам європейцям будувати своє майбутнє, враховуючи факти, що наведені у книзі.Вас чекає обговорення актуальної теми глобального лідерства.

Буде можливість поставити запитання та, звичайно, придбати книгу.«Світ.. у ХІХ столітті був європейсько-центричним, а у ХХ – американоцентричним, у ХХІ все одно буде азійським.

Наскільки можна передбачити – під керівництвом Китаю», — Франк Зірен. Гонконг, серпень 2020 року.Спікерами заходу виступатимуть СЕО BURDA MEDIA та видавець Андрій Вдовиченко, китаєзнавець Дмитро Єфремов, а також американіст Макар Таран.Придбати

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA