Книга дом декор

Прибирання на індивідуальному підході: Як спростити та стуктурувати простір

Сейчас читают: 263
womo.ua

Щоб організувати своє життя, не обов’язково позбавлятися всіх речей у квартирі та жити строго за годинником. Автор книги «Відредаговане життя» Анна Ньютон запропонувала цілком інший підхід: зрозуміти, що саме для вас важливо, упорядкувати власні думки, а вже потім — порядковувати домашній простір, режим дня, робоче місце, гардероб, соціальне життя тощо.

Анна розповідає те, як простим шляхом набути хороших і корисних звичок простим шляхом та як піклуватися про себе, робити все вчасно та жити максимально комфортно.

Публікуємо уровок з книжки.  ДІМ Дім — це кінцевий етап нашого шляху, без якого важко уявити все інше. Адже коли в домі чистота й порядок, можна не задумуючись кликати гостей і не витрачати цілу годину на те, щоб у паніці розсувати речі по шухлядах і пилососити підлогу.

Та й планувати меню на тиждень значно простіше, якщо в піддоні не гниє куплена місяць тому капуста. А для того, щоб гідно оцінити недільний сеанс турботи про себе, бажано лягати в чисту ванну, без щетини, що ви

Об этом же в других изданиях
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA