Сша Сша

Ретро-естетика та фемінізм: не пропустіть відкриття персональної виставки художниці Pazza Pennello "Absolute'n'Equal"

Сейчас читают: 427
hochu.ua

5 червня о 17:00 у Виставковій залі музею ім. Олександра Білого за адресою Проспект Миру, 30 відбудеться офіційне відкриття виставки "Absolute'n'Equal" молодої сучасної художниці Pazza Pennello.Pazza Pennello — українська художниця.

Живе і працює в Києві та Чорноморську. З 2012 року вона представляла свої роботи на персональних та групових виставках, її твори є частиною приватних колекцій в Україні, Франції, Швейцарії, Бразилії та США.Художниця Pazza Pennello працює з темами фемінізму і радянського минулого.

Експериментує із різними техніками та медіа.Експозиція виставки "Absolute'n'Equal" складається з робіт циклів "Кімнати абсолюту" й "Не має різниці".

Їх сутність обігрується та міксується в назві виставки з формою музичного терміну "рок'н'рол", щоб відобразити тяжіння художниці до ретро-естетики і стилю феміністичного поп-арту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA