характер Нео нова колекція

Заміські історії: нова колекція Article

Сейчас читают: 302
vogue.ua

Український монобренд Article, який спеціалізується на піджаках, презентував першу за останні півроку колекцію. Дизайнер марки Яна Матіяш представила лінійку ідеальних жакетів на осінь, в яких приємно насолоджуватися як останніми теплими днями на терасі, так і будувати на їх основі діловий повсякденний образ.

Основою колекції стали аристократичні вовняні піджаки в різноманітну клітку, які чудово виглядатимуть із в'язаними жилетами, хрусткими сорочками та м'якими шовковими футболками.

Не обійшлося і без сюрпризів – від цього сезону в колекції Article з'явилися жакети із принтами. Так, дрібний квітковий принт отримав потрібну дозу драматичності завдяки темному фону, зміїний патерн додасть будь-якому образу харизматичності, а жовтий можна взагалі сприймати як відмінну кольоротерапію. "Піджак для мене – це основа повсякденного гардеробу.

Останні шість місяців тільки підтвердили це – хороший піджак стане і вірним супутником на співбесіді, і відмінно виглядатиме разом зі спортивним костюмом, варто лише спробувати, – розповідає дизайнерка. – При роботі над цією колекцією я надихалася стилем британських аристократів, які з особливим шиком носять жакети під час заміського часу проведення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA