Нео нова колекція

Гімн індивідуальності: нова колекція українського бренду Bendus

Сейчас читают: 713
vogue.ua

Українська модна індустрія продовжує розвиватися попри все, відкриваючи нові імена. Одне з них – бренд Bendus, заснований дизайнеркою Кариною Бендус. "У мене немає мети обмежувати себе тією чи іншою модною тенденцією, – розповідає дизайнерка. – Наше життя настільки різноманітне сьогодні, що і гардероб хочеться зібрати відповідний.

Кожен образ з цієї колекції – це можливість проявити себе, підкреслити індивідуальність, але відчувати себе комфортно на протязі дня".

Увійшли в колекцію речі для будь-якого настрою – грайливий картатий костюм з укороченим жакетом і міні-спідницею, брючна двійка з панк-настроєм у шотландську клітинку, ансамблі з шовку, що струмує, леопард і навіть райдужний принт.

Останній, до речі, символізує кохання – почуття, яке не має жодних меж і обмежень. "Як холодна пора року змінює теплу, так на зміну ніжності, грайливості, легкості у колекціях Bendus приходить сміливість, рішучість і впевненість", – описує Карина Бендус свою нову колекцію і пропонує святкувати життя щодня, насолоджуватися кожною його секундою та не забувати оточувати себе яскравими фарбами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA