Salvatore Ferragamo Сша New York Кино Нео новий фільм Salvatore Ferragamo Сша New York

Синергія майстерності: новий фільм Луки Гуаданьїно про Сальваторе Феррагамо

Сейчас читают: 391
vogue.ua

Об 11 ранку спекотного літнього дня 2017 року в моєму домі на півдні Франції задзвонив телефон: «Привіт, це Лука». Я не чула про італійського режисера Луку Гуаданьїно рік – відтоді, як написала про нього матеріал для T: The New York Times Style Magazine.

Його фільм «Називай мене своїм ім'ям» ще не вийшов. Згодом він був номінований на премію «Оскар» як найкращий фільм. Лука сказав мені, що родина Феррагамо найняла його зняти документальний фільм про їхнього батька Сальваторе Феррагамо, засновника відомого бренду взуття.

Стрічка мала бути заснована на автобіографії дизайнера Shoemaker of Dreams.  «Я сказав їм, що зроблю це, лише якщо ви зможете написати сценарій», — сказав мені режисер.

Отямившись від цієї несподіваної пропозиції, я сказала, що добре знаю дивовижну історію Сальваторе, позаяк під час написання своєї першої книги Delux я брала інформацію з Shoemaker of Dreams.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA