Нео нова колекція

Скандинавський мінімалізм: нова колекція українського бренду TOTÉ

Сейчас читают: 732
vogue.ua

Український бренд TOTÉ представив мінімалістичну осінньо-зимову колекцію, яка точно сподобається шанувальникам мінімалізму та лаконічності. «TOTÉ натхненний скандинавським стилем з його мінімалізмом, але, водночас, і вишуканістю, чіткими лініями, ставкою на матеріали високої якості.

Цього року на Тижні моди в Копенгагені я не лише представляла Україну на міжнародній арені, а й надихалася брендами, людьми та поповнила свій мудборд для майбутніх колекцій TOTÉ», — ділиться дизайнерка бренду Аліна Френдій.

Мінімалізм в інтерпретації TOTÉ — це костюм трійка в гусячу лапку та у смужку, білі брюки та жакет-боді в тон, а в центрі колекції — сорочка карго, модель з екошкіри та блейзер з розрізами на плечах.

Верхній одяг для цієї осені та зими TOTÉ пропонує у класичних для себе оверсайз силуетах і відтінках. Тренчі з екошкіри, бестселери бренду, представлені в чорному й сірому кольорах — тепер і в оновленій моделі, яка підходить також для чоловіків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA