діти психологія дитяче виховання

Заборонені слова: ніколи не говоріть таке дитині

Сейчас читают: 299
hochu.ua

Дорослі не завжди чують зі сторони, що говорять своїм дітям. А коли виникає невеличка сварка, то з уст можуть лунати фрази, які залишають дитині чи підлітку психологічну травму.

Раніше ми писали, як підготувати учня до початку навчального року, а тепер розкажемо, що не можна озвучувати вголос.Чимало слів, які говорять дорослі, є отруйними для дітей, пише mamovediya.com.ua.

Слова, на які не зважають люди з досвідом, можуть серйозно зашкодити дітям і підліткам, адже вони сприймають усе буквально. Читати також Виховуємо успішних і щасливих дітей: 4 головних правила Подібні вислові з уст дорослого запускають в дитині невпевненість у власних силах.

Не вимовляйте вголос слова, які пов'язані із приниженням його досягнень, зовнішності чи певних манер поведінки. Ні в якому разі не вживайте при дітях чи підлітках ненормативну лексику.Аби не ворогувати із дитиною чи підлітком, потрібно навпаки — домовлятися, хвалити і підвищувати його самооцінку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA