привітання свято

З Днем шахтаря! Красиві привітання своїми словами та картинки до професійного свята

Сейчас читают: 863
hochu.ua

День шахтаря — важливе професійне свято, присвячене одній з найризикованіших і найнебезпечніших професій. У 2023 році в Україні його відзначають 27 серпня, щоб віддати належне важкій і шляхетній праці шахтарів.

У нашому матеріалі ви знайдете привітання та картинки з Днем шахтаря.День Шахтаря в Україні щорічно відзначають в останню неділю серпня згідно з указом, виданим Леонідом Кравчуком у 1993 році.

У 2023 році це професійне свято випадає на 27 серпня. Читати також Іменини Олександра: красиві картинки та прикольні привітання у віршах та прозі Зазначимо, що на території України налічується близько 150 вугільних шахт, з яких 92% перебувають у Донецькому вугільному басейні, а 3% — у Львівсько-Волинському.

Однак більша частина з них зараз залишається неактивною через те, що вони розташовані поблизу зони бойових дій або на окупованих територіях.Попри обставини цього дня, 27 серпня важливо привітати шахтарів із їхнім професійним святом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA