банан здоров'я їжа харчування

Ніколи не їжте банани вранці: можете "заробити" хвороби шлунка

Сейчас читают: 790
hochu.ua

Нещодавно ми розповідали про те, чи існує ідеальний час для сніданку, а тепер поділимося інформацією, чи можна їсти банани вранці на голодний шлунок.

Детальніше читайте на HOCHU.ua!Дієтологи рекомендують включати банани до свого раціону хоча б один раз на день. Однак існують дані, що вказують на те, що час вживання бананів відіграє важливу роль.

Читати також Коли правильно чистити зуби вранці: до їжі чи після? Відповідь стоматолога багатьох дивує Таким чином не рекомендується їсти банани вранці — на голодний шлунок.

Як пишуть на pomorska.pl, такий сніданок може викликати подразнення кишківника і хвороби шлунка. Однак якщо ви все ж таки вирішили снідати бананами, то краще їсти їх у поєднанні з іншими продуктами, щоб забезпечити оптимальне співвідношення корисних жирів, білків і вуглеводів.Найкращий час для вживання бананів — вечір.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA