місто Вікторія Україна робота бізнес війна в Україні новини вибір редакції місто Вікторія Україна

З попелу окупації: як засновниця «Чарівного птаха» відновлює свій бізнес

Сейчас читают: 271
womo.ua

Руйнування будівлі після влучання ракети, втрата обладнання та майже повна загибель птахів — наслідки окупації у 2022 році одного з найбільших підприємств з розведення перепілок на Київщині.

Здавалося б, після цього відродити бізнес вже неможливо. Але Вікторія Кривещенко  — засновниця “Чарівного птаха” — не опустила руки, а вирішила шукати можливості попри усі перешкоди.

Врешті Вікторії вдалося отримати гранти від агенції ООН з питань міграції, потім виграти підтримку у грантовій програмі SEED від організації Глобального договору ООН в Україні та БФ «МХП – Громаді».

Ці кошти підприємиця інвестувала у відновлення роботи з 2 % поголів’я, яке вижило після авіаудару. Але з’явилися нові виклики.

Об этом же в других изданиях
womo.ua
Благодійна конференція “Вчасно.Кращі Незламні” обʼєднає найкращі практики цифровізації бізнесу womo.ua /1 неделю назад
womo.ua
Воля до успіху: Аня Завертайло про шлях підприємиці, подолання страхів та мистецтво бізнесу womo.ua /3 недели назад
womo.ua
Війна змусила мене настільки повірити у себе, що я перестала намагатися грати у чужу гру — і раптом змінилось все: засновниця та СЕО компанії White Dental Group Олена Полікарчик про пошуки womo.ua /4 недели назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA