Нео

Близько 3,7 мільйона в український бюджет щомісяця та сотні нових робочих місць: компанія «Крайтекс-Сервіс» відновлює велике виробництво на потужностях ПрАТ «Вінницяпобутхім»

Сейчас читают: 391
womo.ua

Підприємство «Вінницяпобутхім», яке довгий час було одним із лідерів виробництва прального порошку, майже рік залишається під арештом через колишніх російських власників.

Торік улітку робота підприємства була зупинена, а держава, якій воно перейшло за законом, зазнала втрат через актив, що не працює.

За результатом конкурсного відбору право відновити роботу та стати управителем активів Вінницяпобутхіму отримало ТОВ «Крайтекс-Сервіс».

Підприємство у Вінниці належало російським олігархам і було частиною російської косметичної групи «Невська косметика». Улітку 2022 року на активи Вінницяпобутхіму наклали арешт, і підприємство перейшло до Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами (АРМА), яке мало знайти для великого виробництва нового управителя, що зміг би відновити процес, створити для українців робочі місця й надалі виробляти якісну побутову хімію та косметику.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA