школа привітання листівка 1 вересня листівки

З Днем знань 2023! Красиві картинки та листівки до 1 вересня

Сейчас читают: 756
hochu.ua

1 вересня пролунає Перший дзвоник, а з ним й привітання від учнів, батьків та вчителів з нагоди цього особливого свята. На жаль, через бойові дії у деяких регіонах України скасували лінійку та надалі діти будуть навчатися онлайн.

Та навіть цей прикрий факт не має зменшувати важливість цього дня. Тож обов'язково привітайте з Днем знань усіх причетних до цього свята красивою картинкою чи листівкою, які ми зібрали для вас у цій статті.

Збережіть їх та надішліть 1 вересня усім важливим для вас людям. Читати також Вже відомо, як працюватимуть українські школи з 1 вересня: яким буде 2023/24 навчальний рік Фото: maximum.fmФото: v24.com.uaФото: apostrophe.uaФото: rbc.uaФото: ukr.mediaФото: realist.onlineФото: nv.uaФото: unian.netФото: apostrophe.uaФото: obozrevatel.comФото: 1plus1.ua Читати також Актуально перед 1 Вересня: які є варіанти навчання для українських школярів за кордоном?

Також раніше ми розповідали, як зекономити на зборах дитини до школи. Ці поради допоможуть вберегти сімейний бюджет від краху.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA