Україна лучшие сериалы ТВ-сериал новые сериалы 2020 Україна

З акторами серіалу «Незакрита мішень» працювали відомі українські біатлоністи

Сейчас читают: 455
liza.ua

Сьогодні, 1 березня, о 21:00 на телеканалі «Україна» стартує прем’єра 24-серійної картини «Незакрита мішень» виробництва продакшну Saga Pictures на замовлення каналу.

У центрі сюжету – спортсменка, лідерка української збірної з біатлону Катя Горенко, яка має всі шанси стати олімпійською чемпіонкою.

Та несподівано її ім’я виявляється вплутаним у допінговий скандал. Зйомки проєкту тривали 4 місяці і проходили в Києві та Карпатах, а знімальну групу на майданчику інструктував український спортсмен, у минулому – член національної збірної України з біатлону Сергій Седнєв.Багаторазовий призер етапів Кубка світу з біатлону й учасник олімпійських ігор Сергій Седнєв вже закінчив спортивну кар’єру.

Зараз він працює у Федерації біатлону України. Спортсмен каже: коли до нього звернулися кіношники за допомогою, він із задоволенням погодився.«Я сам 20 років професійно займався біатлоном, виступав у збірній з 2002 по 2015 рік, брав участь у двох олімпіадах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA