дружба Нео

Чим актори «Стоп-Земля» займаються після зйомок у фільмі?

Сейчас читают: 421
cosmo.com.ua

Новий український фільм «Стоп-Земля», інформаційним партнером якого є Новий канал, став путівкою у велике кіно для багатьох акторів-початківців.

Дехто вже мав досвід роботи з камерою, окрім того підлітки отримували його в унікальній лабораторії, організованій режисеркою Катериною Горностай та командою фільму.

Вона дала свої плоди — влітку 2021-го колектив отримав перемогу в номінації «Найкраща акторська робота» на ОМКФ. Зупинятися на цьому актори не збираються. — Зйомки у фільмі «Стоп-Земля» не були моїм першим акторським досвідом — батьки працювали і працюють у сфері кіно, і в мене вже було кілька ролей.

Але «Стоп-Земля» — це точно найважливіша акторська робота. У нашій лабораторії я отримав чудові навички та інструменти, які, відчуваю, дали мені неабиякий буст, — розповів виконавець однієї з головних ролей Саша Іванов. — Після «Стоп-Землі» в мене була ще одна робота, якою, сподіваюся, скоро зможу поділитися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA