New York зірки особисте життя зірок New York

«Дівчина Бреда Пітта» Алія Шокат розповіла правду про стосунки з актором

Сейчас читают: 942
cosmo.com.ua

Після розлучення Бреда Пітта та Анджеліни Джолі увага їхніх прихильників постійно прикута до особистого життя обох. Так, наприклад, у 2019-му році мережу підірвала новина про те, що головний голлівудський холостяк зустрічається з акторкою Алією Шокат.

Зірок неодноразово помічали на разом на концертах та вечірках, а папарацці заставали дівчину зненацька біля будинку Пітта. Про те, яким для неї був цей період та що насправді пов`язувало її з актором, Алія розповіла лише через три роки у новому інтерв`ю.

Акторка зазначила, що їх пов`язували лише дружні стоснуки, а сам Бред, за її словами, взагалі не знав про чутки в пресі. «Бред взагалі не усвідомлював цього.

Я сказала йому: «Знаєш, всі думають, що ми зустрічаємося. За мною стежуть папарацці», а він вибачився і сказав, що таке часом трапляється з тими, хто з ним спілкується», — розповіла вона в інтерв`ю New Yorker. «Це відбувалося у розпал пандемії коронавірусу, і я залишилася з цим наодинці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA