Кино книги Актёр

Друком виходять мемуари актора Вілла Сміта — відверті, сміливі і шокуючі. Публікуємо уривок

Сейчас читают: 324
womo.ua

На кінець грудня  готується український переклад книги Вілла Сміта «Will» — актора, продюсера і музиканта, дворазового номінанта на премію «Оскар» і лауреата премій «Ґреммі» та NAACP.

Реліз українського перекладу відбудеться майже одночасно зі світовою прем’єрою «Will» — це особиста подорож до глибин самопізнання й усвідомленості, що вилилася на сторінки цих дивовижних мемуарів, написаних в тандемі з Марком Менсоном, автором бестселера «Витончене мистецтво забивати на все». «Вілл сказав мені тоді, що все життя приховував свою справжню натуру від світу і хоче, щоб книга нарешті розповіла про те, хто він насправді»,  — згадує Марк Менсон.

З мемуарів ви дізнаєтесь, як звичайний хлопець із Західної Філадельфії перетворився на одну з найяскравіших зірок спершу на музичному небосхилі, а потім і в кіноіндустрії.

Адже мало кому з нас відомо, якого тиску зазнають голлівудські знаменитості, коли їхнє життя стає надбанням громадськості, однак кожен із нас має збагнути, що пальне, яке живить тебе

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA