Сша люди секс Нео Сша

Що не так із серіалом And Just Like That

Сейчас читают: 556
vogue.ua

Минулого тижня вийшла остання серія першого сезону “And Just Like That” (“І якось так”) – продовження славнозвісного “Sex and The City”, серіалу, на якому хтось зростав, а в когось формувалося ставлення до сексуальності.

І, якщо оригінальна теледрама була новітньою й навіть прогресивною для свого часу, то продовження вийшло досить суперечливим.

Історія сучасного життя Керрі, Міранди, Шарлотти – без Саманти! – викликає запитання: а вони всі точно були прогресивними? – шукає відповідь Ася Марченко, секс-просвітниця, секс-блогерка, медіапартнерка UNFPA УкраїнаВласне, якщо дивитися серіал уривками, а не серія за серією, то відчуття когнітивного дисонансу глядачеві гарантоване.

Як-не-як, люди прийшли на секс, а його в серіалі значно поменшало. Напевно, він трошки вивітрився за відсутності чудової Кім Кетролл, яка в дев’яності була символом агресивної секс-позитивності, що тоді справді межувала з викликом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA