люди Шоу-бизнес фотосессия

Актор Тарас Цимбалюк став пожежником в рамках проєкту "Якби не шоу-бізнес" (ФОТО)

Сейчас читают: 209
hochu.ua

Ви просто повинні побачити ці фото! Актор Тарас Цимбалюк став пожежником в рамках проєкту "Якби не шоу-бізнес". Подробиці вже у нашому матеріалі.Ще одна дитяча мрія втілилася на полотні, завдяки проекту "Якби не шоу-бізнес".

Тарас Цимбалюк, який зараз готується до весілля, приміряв на себе образ рятувальника. З оголеним торсом, з маленьким кошеням у руках та на фоні пожежної автівки — на фотосесії цього артиста було максимально жарко!

Наступні фото і відео цьому доказ. Ось що говорить артист про те, чому вирішив втілити саме цей образ:З дитинства мене завжди цікавила та конструкція машини, коли з неї витягується якийсь шланг та ллється вода.

Я знав, що пожежники – це герої, які рятують людей, тому ця ідея мені й імпонувала,— розповів Тарас Цимбалюк. Ексклюзивними фотографіями та відео бекстейджу зйомки фотопроєкту "Якби не шоу-бізнес" поділилися організатори.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA