бізнес кар'єра натхнення успішна жінка вибір редакції

Юлія Кірьянова: «В час бізнес-кризи лідер має мотивувати людей і мислити на холодну голову»

Сейчас читают: 404
womo.ua

Для інвестиційно-промислової групи «Смарт-Холдинг» велика війна стала найбільшою кризою за всю історію компанії. Топ-менеджмент, який ще до 24 лютого почав ґрунтовну трансформацію бізнес-процесів та кадрового адміністрування, мав певну «фору», аби встигнути оперативно врегулювати питання з базовими сервісними функціями та персоналом.

Але хаос, в якому працювала велика команда Групи, став перевіркою на міцність команди і окремих її учасників. Генеральна директорка «Смарт-Холдинг» Юлія Кірьянова під час виступу на SHE Congress розповіла не лише про практичні кейси, а й про глибинні речі, які лежать у фундаменті кризового менеджменту. Важкі часи відкривають в людях лідерські якості Здатність людини працювати в стресових умовах залежить передусім від її особистісних якостей, характеру, і ніяк не пов’язана з професійністю.

Як зазначає Юлія Кірьянова, в кризовій ситуації патерни поведінки визначають саме риси особистості. І саме в таких умовах проявляються лідери Керівник має мотивувати і підтримувати команду, зберігаючи продуктивність та холодний розум Багато в чому здатність людей витримати кризу залежить від її «параметрів».

Чим криза сильніша і триваліша, тим менше людей можуть зберігати ресурс працездатності, говорить Кірьянова. Тож задача керівника в цей час – думати не лише про бізнес, але й про команду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA