Велика Британія цитати

"Час - поганий союзник": цитати великого Вінстона Черчилля - політика, у якого слід повчитися далекоглядності та оптимізму

Сейчас читают: 238
hochu.ua

Вінстон Черчилль - це ім’я у своєму житті чула чи не кожна доросла людина. Проте далеко не всі розуміють, ким же був цей чоловік і який вклад зробив в історію людства.

Сьогодні розкажемо, чим йому можуть завдячувати не тільки британці, а жителі інших країн, а ще - які цитати Вінстона Черчилля потрібно взяти собі на озброєння. (30 листопада 1874 — 24 січня 1965) — британський політик і державний діяч XX ст.

Свого часу двічі був прем'єр-міністром Великої Британії (1940-1945 та 1951-1955 рр.). Протягом 62 років також входив до парламенту Великої Британії.

Більшу частину своєї політичної кар'єри перебував у лавах Консервативної партії (яку з 1940 по 1955 рік очолював сам). Дотримувався ідеології економічного лібералізму та імперіалізму.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA