Україна новини шоубізнес Україна

"Знищили мою репутацію": вагітна Юлія Лущинська скаржиться на хейт, який обрушився на неї через пісню "Гопака"

Сейчас читают: 275
hochu.ua

Українська співачка Юлія Лущинська, яка оригінально повідомила про вагітність, прокоментувала постійний хейт у свій бік. Артистка набула широкої популярності після прем'єри треку "Гопака", однак разом з тим натрапила на жорстку критику, яка часто переходить особисті межі.

Тому дівчина вирішила відповісти всім хейтерам, від яких потерпає не перший місяць.На сторінці в Instagram Юлія розповіла, що довгі роки будувала свою кар'єру, проте одна прем'єра та реакція суспільства на неї зіпсувала все, над чим так працювала виконавиця.

Дівчина підкреслила, що не перший рік виступає на великій сцені та має великий репертуар власних композицій. Однак через "стадний рефлекс" усі сприймають її лише за однією піснею - "Гопака", яку прозвали шароварщиною та байрактарщиною.В один момент я стала тупою, бездарною, не талановитою, позором Україна… Подумаєте ви, не звертай уваги на ці коментарі, я б і рада не звертати, якби це були тільки коментарі, але ж вони досягли того чого хотіли….

Вони залишили мене без роботи, бо спрацював стадний інстинкт,— написала Юлія Лущинська.Фото: instagram.com/julia_lushchinskaВисловитися про це виконавиця вирішила в період своєї вагітності, адже постійний хейт турбує її не тільки як артистку, а і як майбутню маму.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA