стосунки розставання

Кінець історії: 6 ознак того, що стосунки час завершувати

Сейчас читают: 647
hochu.ua

Навіть найідеальніші стосунки можуть добігти кінця. У якийсь момент можна відчути, що зв'язок між закоханими став не таким міцним, романтики поменшало, а довіра тепер – просто слово.

Редакція Хочу розповідає, як дізнатися, що стосунки закінчилися і що робити, якщо все саме так.Іноді, навіть якщо ви, як і раніше, прив'язані до хлопця і продовжуєте піклуватися один про одного, настав час розлучитися.

Не тому, що проблема в комусь із пари, а тому, що стосунки просто зжили себе. Читати також Як помститися колишньому: 7 способів відволіктися після розставання Видання Вrides поговорило з ліцензованою консультанткою зі стосунків Сюзанною Деггес-Уайт і дізналося 6 ознак, які вказують на те, що стосунки час закінчувати.Однією з головних ознак того, що відносини зжили себе, є те, що колишні закохані більше не такі відверті один з одним, як раніше.Якщо ви не ділитеся тим, що насправді думаєте та відчуваєте, це може бути ознакою того, що вам більше не хочеться мати глибокого зв'язку з людиною,– пояснює Сюзанна.Експертка також зазначає, що тривожним дзвіночком може бути і відсутність жартів у розмові, якщо раніше без жартів партнери не спілкувалися.Відсутність фізичної близькості – відображення здоров'я та потенційної довговічності стосунків.

Звичайно, іноді зменшення сексуального інтересу може бути пов'язане з іншими проблемами, але є нюанс.Коли сама думка про те, що партнер поряд з вами або стосується вас, сприймається негативно – це сигнал про близькість потенційного розриву або знак, що стосункам необхідний капітальний ремонт,– зазначає експертка.Ще однією явною ознакою того, що стосунки наближаються до кінця, є розбіжність у поглядах і постійні суперечки та сварки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA