Сексуальная жизнь проблемы с сексом отношения с мужчинами отношения с любимым

Йому від тебе потрібен секс: 7 ознак

Сейчас читают: 129
liza.ua

Як зрозуміти на першому ж побаченні, що йому від тебе потрібен тільки секс? Це досить легко, якщо «промоніторити» хлопця відповідно до нашого списку ознак.«Чоловікам потрібно тільки одне», — говорить відоме кліше.

І так-так, звичайно, ми знаємо, що не всім чоловікам потрібен тільки секс, і згодні, що у чоловіків навіть є душа, бажання любити і вити гніздечко.

Однак в цій статті поговоримо про тих мужиків, які заводять стосунки тільки заради того, щоб їм обломилося.Помітила, що половина цих ознак про твого хлопця?

Не очікуй від нього нічого серйозного.Тут вже все залежить від тебе. Якщо планувала з ним велику любов — що ж, на жаль, але плани доведеться розгорнути в іншій стороні (з іншим чоловіком, благо вони на планеті Земля всюди бродять і вибір є).Якщо ж стосунки ці для тебе не дуже серйозні і важливі, а сам хлопець — хороший коханець, можна і дозволити собі повеселитися разок-другий.Отже, пора напружити навички детектива, які незмінно є у кожної з нас, і перевірити, чи чесний цей

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA