затмение лунное затмение солнечное затмение

Прогноз від астропсихолога: як на тебе вплине коридор затемнень

Сейчас читают: 165
liza.ua

Наблизився неймовірний період для усіх нас. Астропсихолог Тетяна Мельниченко підготувала свій прогноз.По Джйотішу (Ведичній астрології) Юпітер перейшов у знак Козеріг де зустрівся із Сатурном.

Що це значитиме для нас?Зазвичай це свідчить про фінансову кризу і кризу влади. Які можуть протривати щонайменше до квітняСхоже поєднання було у 1961 році.

Можете погуглити, які події виникали тоді. Зараз можемо очікувати чогось подібного. Якщо дві повільні планети зустрічаються в Козерозі і Юпітер падає, то виникає певна соціальна напруга.

Може бути зміна фінансової ситеми, зміни у владі чи структурах держави. Часто бувають перевороти, можливі катастрофи, в тому числі природні , також є тенденція до холодної війни та епідемій.У період  Юпітера в падінні — у людей часто відсутнє критичне мислення, вони раптово перестають мислити раціонально і часто допускають помилки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA