Великої Британії Євробачення Великої Британії

Євробачення 2023 у Ліверпулі: король Великої Британії особисто приїде на конкурс

Сейчас читают: 552
hochu.ua

Незабаром мільйони глядачів по всьому світу стежитимуть за улюбленим пісенним конкурсом Євробачення-2023. Стало відомо, що король Чарльз III та королева-консорт Камілла у середу, 26 квітня, відвідають Ліверпуль.

Про це повідомляє ВВС з посиланням на Букінгемський палац. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Король під час урочистої церемонії символічно ввімкне світло на Ліверпульській арені, яку називають M&S Bank Arena, щоб продемонструвати, як виглядає дизайн сцени.

Крім демонстрації декорацій, вони зустрінуться з ведучими шоу, зокрема, з українською співачкою та солісткою рок-гурту The Hardkiss Юлією Саніною, організаторами та режисерами шоу, а також з Мей Мюллер, яка цього року представить Велику Британію.

Читати також Євробачення-2023: стало відомо, під яким номером виступить гурт TVORCHI на конкурсі У рамках свого візиту до міста король та королева-консорт відвідають Центральну бібліотеку Ліверпуля, щоб офіційно відзначити її побратимство з першою в Україні публічною бібліотекою — Регіональною науковою бібліотекою в Одесі.Фінал конкурсу пройде в Ліверпулі 13 травня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA