Іван Фролов конкурс Євробачення Євробачення 2023 Іван Фролов

Гурт TVORCHI провів першу репетицію у Ліверпулі: яскраві фото з Євробачення 2023

Сейчас читают: 336
hochu.ua

За тиждень у британському Ліверпулі розпочнеться міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2023, який цього року проводитиметься від імені України.

Усі учасники конкурсу прибули до Великої Британії, на головній сцені вовсю відбуваються репетиції. Зокрема, свій номер відрепетирували представники від України гурт TVORCHI.

Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!На сторінці Суспільного у Instagram оприлюднили відео репетиції українського колективу. Креативний директор та режисер конкурсу від України Герман Ненов дещо змінив номер музикантів.

Під час виступу сцена буде підсвічена синім та жовтим кольором. Читати також Політичний підтекст, дискваліфікація і фейковий документ: 11 гучних скандалів України на Євробаченні Щодо одягу, то дизайнер Іван Фролов попрацював над їхнім стилем: Джеффрі вийде у фіналі у чорному стильному костюмі, на грудях можна побачити об'ємне серце із золота.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA