Олена Зеленська війна Велика Британія коронація Олена Зеленська

Олена Зеленська прибула до Великої Британії на коронацію Чарльза ІІІ (ФОТО, ВІДЕО)

Сейчас читают: 348
hochu.ua

Офіційна церемонія коронації короля Чарльза ІІІ відбудеться вже цієї суботи, 6 травня, у Вестмінстерському абатстві. Дружина українського президента та перша леді Олена Зеленська прибула до Великої Британії.

Деталі в матеріалі HOCHU.ua!Як повідомляє пресслужба Офісу президента, Олена Зеленська відвідала Даунінг-стрит, 10 на запрошення дружини прем'єр-міністра Великої Британії Акшати Мурті.

Читати також Найкраща подруга Єлизавети II посварилася з Чарльзом III: король заплатив за її мовчання Перша леді України подякувала Британії за підтримку України, зокрема за організацію Євробачення спільно з українськими партнерами.Неможливість проведення країною-переможцем цього конкурсу має стати ще одним нагадуванням світу про загарбницьку війну росії проти України,— наголосила вона.

До зустрічі також долучився прем'єр-міністр Британії Ріші Сунак. Дружина президента передала Акшаті Мурті запрошення на третій саміт перших леді та джентльменів, що відбудеться 6 вересня в Києві та буде присвячений темі ментального здоров'я.Зеленська зазначила, що ця подія посилює роль перших леді та м'якої сили у світі задля покращення життя різних країн і народів. "Ми вчимо ваших військових, але насправді це ви вчите нас.

Об этом же в других изданиях
takprosto.cc
Как жена Чарльза III показала всему миру, что готова стать новой королевой, несмотря на всю травлю takprosto.cc /11 месяцев назад
lifehelper.one
Кейт Миддлтон произвела настоящий фурор на коронации Чарльза III, нарушила несколько правил, но принцессе Уэльской всё простили lifehelper.one /11 месяцев назад
takprosto.cc
Кейт Миддлтон произвела настоящий фурор на коронации Чарльза III, нарушила несколько правил, но принцессе Уэльской всё простили takprosto.cc /11 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA