України Володимир Зеленський Володимир Зеленський Україна Польща Чехія Словаччина Євробачення Велика Британія війна в Україні Євробачення 2023 України Володимир Зеленський Володимир Зеленський Україна Польща Чехія Словаччина

Євробачення 2023 мало проходити не в Британії: Зеленський розкрив маленький секрет

Сейчас читают: 401
hochu.ua

У четвер, 11 травня, в британському Ліверпулі відбудеться другий півфінал Євробачення 2023. Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю ВВС розповів про свої враження від пісенного конкурсу, а також повідомив одну маленьку деталь.

Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!Володимир Зеленський відповів на запитання журналіста, чи не розчарований тим, що Євробачення проведуть не в Україні, він відповів, що найголовнішу роль відіграють життя людей.

Читати також Не зовсім про Україну, але… Про що пісня My Sister’s Crown, з якою Чехія пройшла у фінал Євробачення (ВІДЕО, ТЕКСТ) Я скажу вам відверто: прикро, що гинуть наші люди на нашій землі.

Мені здається, це пріоритет. І прикро, що життя зараз інше. Але ми знаємо, заради чого ми боремось. Авжеж, було б гарно, оскільки наша група перемогла на Євробаченні, за правилами Євробачення конкурс повинен був відбуватися на українській землі, — заявив президент.За словами українського головнокомандувача, Україна мала б проводити конкурс, проте на заваді стали постійні обстріли з боку російських окупантів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA