Україна конкурс Tvorchi Євробачення Євробачення 2023 Україна

Фінал, на який чекає вся Європа: під яким номером виступатимуть TVORCHI та інші учасники Євробачення 2023

Сейчас читают: 676
hochu.ua

Після того як відгриміли перший і другий півфінали Євробачення 2023, відбулося жеребкування, яке визначило порядок виступів учасників у фіналі.

Оскільки український гурт TVORCHI автоматично пройшов до фіналу, його номер виступу був відомий уже давно. А ось як розподілилися списки представників інших країн — дізнайтеся на HOCHU.ua!Згідно з таблицею, опублікованою на сторінці "Євробачення" в Instagram, відкриє гранд-фінал представник Австрії — дует Teya & Salena.

Україна виступить під номером 19. Завершальним стане виступ Mae Muller 5 — конкурсантки з Британії, яка цього року приймає конкурс від імені України.

Читати також Це безумовна перемога? Букмекери змінили прогнози напередодні фіналу Євробачення 2023 Читати також Скандал на Євробаченні: учасниця з Естонії виступала в окупованому Криму з путіністами Нагадаємо, що довкола Євробачення у цьому році спалахнуло не мало скандалів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA