Володимир Зеленський Україна місто Лондон фотограф Велика Британія Чарльз III Володимир Зеленський Україна місто Лондон

"Він крутий": королівський фотограф Чарльза III і Камілли назвав українця, якого мріє сфотографувати

Сейчас читают: 110
hochu.ua

Королівський фотограф Г'юго Бурнанд, який знімав офіційні королівські коронаційні портрети, розповів українській журналістці, як пройшла коронація Чарльза III, а також назвав українця, якого мріє сфотографувати.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Г'юго Бурнанд в програмі "Сніданок з 1+1" зізнався, щопідготовка до коронації була тривалою. Читати також Меган Маркл і принц Гаррі мало не потрапили в автокатастрофу через переслідування папараці Ми дуже довго готувалися, а останні чотири дні взагалі майже не виходили з Тронної зали  Букінгемського палацу – розкладали техніку, налаштовували світло і проводили репетиції фотосесії.

Потім відбирали фото, і тільки потім я нарешті виспався. Спав цілий день,— розповів він.За словами фотографа, він уявлення не мав, що саме йому запропонують зробити офіційні портрети короля та королеви.

Хоча саме він фотографує королівську родину вже 20 років.Крім того, Бурнанд  був автором весільних фотографій Чарльза та Камілли у 2005 році, а також весільних знімків принца Вільяма та Кейт Міддлтон у 2011-му.Фотосесія королівської родини проходила годину.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA