конкурс Євробачення Євробачення 2023

Євробачення 2023: Марія Яремчук феєрично повернулася на сцену з композицією свого легендарного тата (ВІДЕО)

Сейчас читают: 792
hochu.ua

Хоча у другому півфіналі не виступав гурт TVORCHI, на сцену конкурсу все ж вийшли українські артисти. Так, серед спеціальних гостей з'явилися співачка Марія Яремчук, репер OTOY і Злата Дюнька, які виконали попурі найвідоміших українських музичних творів.

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!У 2018 році Марія Яремчук заявила про припинення музичної кар'єри, проте через 5 років вирішила ознаменувати своє феєричне повернення на сцену виступом на Євробаченні.

Дочка легендарного Назарія Яремчука все ж поборола свій страх і заспівала перед величезною міжнародною аудиторією. У 2014 році Марія представляла Україну на Євробаченні в Копенгагені з піснею Tick-Tock, де посіла шосте місце.

За словами режисера і креативного директора від України Германа Ненова, Марія Яремчук, як і інші українські артисти з якими вона заспівала, так чи інакше пов'язані з Євробаченням і можуть познайомити міжнародного глядача з українською культурою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA