знаменитости

Спідниця-пояс — модний тренд у колекціях осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 483
vogue.ua

Естетика Y2K останні кілька сезонів голосно заявляє про себе в колекціях дизайнерів. Бренди пропонують вибирати джинси з низькою посадкою, кроп-топи на ледь помітних застібках, великі ремені, блискучі сукні, мереживні боді в парі з камуфляжними штанами-карго, а також мініспідниці.

Останні вперше знову з’явилися в колекції Miu Miu весна-літо 2022. Моделі вийшли на подіум в укорочених білих сорочках на ґудзиках і темно-синіх светрах у поєднанні з мікроспідницями, які були трохи ширші за ремені, що їх утримують.

Відтоді образ, який створила Міучча Прада, розійшовся серед знаменитостей: Гейлі Бібер, Гантер Шафер, Белла Гадід, Емілі Ратаковскі потрапили в об’єктиви фотокамер у коротких спідницях бренду, а дизайнери вирішили піти далі й популяризувати екстремальну довжину, ностальгуючи за нульовими роками.

У новому сезоні осінь-зима 2022/2023 мініспідниці стали ще коротшими й походять на широкі ремені, які в 1980-х модниці носили на талії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA