Україна Швеція Фінляндія конкурс Євробачення Велика Британія Ліверпуль Україна Швеція Фінляндія

За кілька годин до фіналу лідирує з тотальним відривом: букмекери оновили ставки на переможця Євробачення 2023

Сейчас читают: 479
hochu.ua

Сьогодні, 13 травня, відбудеться грандіозна подія – гранд-фінал пісенного конкурсу Євробачення 2023. Український гурт TVORCHI змагатиметься за перемогу з представниками інших країн.

Букмекери щоденно публікують свої прогнози щодо переможця. Так, відомо, хто потрапив до п'ятірки лідерів. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Після двох півфіналів Євробачення 2023 букмекери не зрушили головну фаворитку Loreen, яка представляє Швецію.

Її шанси на перемогу становлять близько 52%, хоча ще раніше вона мала 49%. І це незважаючи на те, що користувачі Мережі відзначили схожість її пісні "Tattoo" та композиції української співачки Міки Ньютон "У полоні", яка була записана у 2005 році.

Читати також Представник Румунії порушив правила Євробачення: його антивоєнне гасло потрапило в ефір (ВІДЕО) Срібло пророкують Фінляндії, яку представляє репер Käärijä з драйвовою піснею Cha Cha Cha Cha.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA