Стиль Мода дизайн бренд жінки одяг український бренд дроп

Ода сильній жінці: український бренд Bazhane та Personality випустили спільний дроп верхнього жіночого одягу

Сейчас читают: 152
womo.ua

Український бренд одягу Bazhane та концепт-стор українських дизайнерів Personality випустили спільну колекцію верхнього одягу для жінок.

Про це пише VOGUE. Читайте також: Українська художниця заснувала власний бренд одягу TONiA: фото першої колекції За словами засновниць, ця колекція одягу — ода сильній жінці, яка в умовах сучасного життя зберігає свій стиль та привабливість. Читайте також: Український бренд KSENIASCHNAIDER випустив благодійну колекцію худі: фото У колекції представлені: два види пальт, кроп-пальто, тренч, оверсайз-жакет із натуральної шкіри. Читайте також: Etnodim та Музей Івана Гончара презентували колекцію вишитого одягу: фото Мінімалістичний та маскулінний стиль колекції, у якій переважають графітовий та чорний відтінки, якраз і передає атмосферу незалежності та цілеспрямованості.

Старт продажів 10 вересня. The post Ода сильній жінці: український бренд Bazhane та Personality випустили спільний дроп верхнього жіночого одягу appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA