Психология Саморазвитие ритуалы

Як знаходити час для себе: 7 приємних лайфхаків, які змінять твоє життя

Сейчас читают: 892
cosmo.com.ua

@matildadjerf Усе починається з любові до себе. У сучасних реаліях ти встигаєш справитись з усіма дедлайнами, провести ділові зустрічі, здати вчасно звіти, переробити всі домашні справи і приготувати вечерю.

Але як часто за всім цим ти маєш час на себе? Тим паче зараз, коли в період карантину твоя тривожність увімкнена на максимум, а стрес щодня дає про себе знати.

Саме тепер, як ніколи, варто приділяти час собі. Декілька приємних ритуалів, час на улюблене хобі та просто декілька хвилин, проведених в абсолютній тиші наодинці з собою — сьогодні ми поділимося з тобою сімома порадами-лайфхаками, як знаходити час для себе, водночас якісно змінюючи своє життя. Починай свій ранок із посмішки та вдячності Прокинувшись, не поспішай на кухню готувати сніданок.

Затримайся в ліжку, подумай, що хорошого ти хотіла б собі побажати сьогодні. Наш настрій залежить тільки від нас, тому налаштуйся на гарний день.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA