тело фитнес

5 помилок під час присідань, які роблять їх неефективними

Сейчас читают: 643
cosmo.com.ua

Дозволь мені зламати твій мозок: присідання — не єдиний та ненайкращий спосіб збільшити сідниці. Дослідження 2019 року, опубліковане в  Journal of Strength and Conditioning Research,  виявило, що румунська тяга та сідничний місток — ефективніші вправи.

Значить, якщо ти робиш помилки, можливо, прийшов час попрацювати з іншими вправами в твоїй програмі. Круто? Круто! З цим ясно, тепер розберемося, як правильно присідати: ноги нарізно (на ширині плечей або трохи ширше); груди вперед, повільно згинай коліна, поки таз не буде паралельно підлозі.

Не дозволяй колінним чашечкам вилізати за пальці ніг. коли підіймаєшся, переміщуй вагу тіла на п’ятки та концентруй увагу на сідницях.

Це один підхід; відчувай себе балериною. Безумовно, техніка — основа основ під час виконання фізичних вправ. Оскільки за умови неправильного виконання, у кращому випадку, тренування буде просто неефективним, а у гіршому – ти навіть можеш нашкодити собі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA