України Володимир Зеленський Україна місто Херсон місто Мелітополь Нео StandWithUkraine Ми з України України Володимир Зеленський Україна місто Херсон місто Мелітополь

Як живе місто в окупації: Нова Каховка

Сейчас читают: 925
vogue.ua

"Будуть звільнені і Херсон, і Нова Каховка, Мелітополь, Бердянськ, Дніпрорудне і всі інші тимчасово окуповані міста й громади, у яких окупанти вдають із себе зараз нібито господарів.

Український прапор повернеться всюди, де він має бути по праву. Повернеться разом із нормальним життям, яке росія просто не здатна забезпечити навіть на своїй власній території", – 1 травня сказав Президент України Володимир Зеленський у своїй промові, адресованій українцям.

Ми гаряче в це віримо та починаємо публікувати історії людей, які залишилися на тимчасово окупованих територіях. Ці розповіді – від першої особи.

Іноді вони будуть короткими (майже завжди – коротшими, ніж ми хотіли б) – через майже заблокований окупантами зв"язок. Іноді – уривчастими, в телеграфному стилі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA