Max Mara люди Нео нова колекція Max Mara

Любовний лист до Португалії: нова колекція Max Mara Resort 2023

Сейчас читают: 115
vogue.ua

У саду Фонду Калуста Гюльбенкяна в Лісабоні креативний директор Ян Гріффітс освідчився в коханні Португалії, представляючи нову колекцію Resort 2023, яка розкривала чуттєвіший бік жінки Max Mara.

За словами дизайнера, він зробив ставку на португальську столицю ще до того, як колекція була задумана. "Якщо ви запитаєте когось про Лісабон, вам дадуть відповідь, що це місце з великою історією і культурою, сюди переїжджає багато молодих творчих людей, які захоплюються мистецтвом, фотографією і навіть модою, тож рішення було очевидним", — поділився дизайнер.

Поезія Лісабона і млосний фаду — місцевий меланхолійний музичний жанр — вплинули на творчий процес Гріффітса, але головне джерело натхнення було знайдено в самому музеї Гюльбенкяна, частину якого відреставровано завдяки підтримці Max Mara.

Там дизайнер помітив портрет португальської поетеси й активістки середини XX століття Наталії Корреї, ім’я якої майже зникло (навіть усередині країни).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA