люди карантин брак

Як відновити імунітет: рекомендації імунолога

Сейчас читают: 913
liza.ua

Чи можна зміцнити та відновити імунітет? На ці питання відповідає завідувач лабораторії клінічної імунології та кандидат медичних наук Осипова Людмила Станіславівна.Сьогодні турбота про імунну систему є однією з найважливіших справ.

З початком пандемії коронавірусу стало зрозуміло: сильний імунітет — запорука успішного одужання. На жаль, не всі можуть похизуватися міцним здоров’ям, а після перенесеного COVID-19 багатьом доводиться ще довго відновлювати свій організм від атаки вірусу.Навесні люди дійсно частіше зіштовхуються з погіршенням стану організму, оскільки в цей період помітне фізіологічне падіння імунологічної реактивності.

Більшість простудних захворювань, і в тому числі герпетична інфекція, частіше загострюються навесні.Через небезпеку коронавірусу ми зовсім забули про інші небезпечні захворювання.

Наприклад, герпетична інфекція активується саме при слабкому імунітеті.Протягом останнього року суспільство перебуває у стані стресу через карантин, а це фактор, який несприятливо

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA