дети НОВОСТИ синдром Дауна

В Україні розроблять педагогічні рекомендації для музикування з дітьми з синдромом Дауна

Сейчас читают: 617
womo.ua

Це одна з ініціатив кампанії «Музика – важлива. Музика – можлива», спрямованої на інформування суспільства до можливостей та здібностей таких дітей, яка реалізується ВБО “Даун Синдром” за підтримки Українського культурного фонду. Рекомендації будуть напрацьовані під час роботи експериментального музичного онлайн-гуртка для дітей з синдромом Дауна та їхніх сиблінгів (рідних братів та сестер).

Це робиться для того, щоб у сім’ї не виникала дисгармонія, через перетягування уваги батьків з дитини на дитину. Під час реалізації проєкту заняття будуть постійно адаптуватися музичними педагогами Валерією Бровко-Дивиною та Юлією Мирончук під культурний запит та потреби учасників.

Також будуть залучені корекційний педагог Ольга Лісненко та психолог Юлія Головата, які проводитимуть супервізії та інтервізії для батьків та педагогів, для корекційної роботи з розвитком дитини через музикування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA