Алексей Суханов Україна Алексей Суханов Україна

Олексій Суханов допоміг відновити легендарну картину

Сейчас читают: 855
liza.ua

Ведучий соціального ток-шоу «Говорить Україна», яке виходить у будні на каналі «Україна» Олексій Суханов, посприяв відновленню відомого полотна художника Людвіка Веселовського.Після трьох років копіткої роботи одеському художньому музею вдалося закінчити відновлення картини відомого художника Людвіка Веселовського «Христос і грішниця».

Фінансову підтримку в реставрації надав ведучий каналу «Україна» Олексій Суханов.За словами директора одеського музею Олександра Ройтбурда, реставратори планували завершити роботи за один рік, але на відновлення знадобилося більше часу.Веселовський Людвік Романович (1851-1892) випускник Петербурзької академії мистецтв.

У 1879 р за картину «Христос і грішниця» від Академії мистецтв Веселовський був удостоєний золотої медалі. Полотна Людвіка Веселовського зберігаються у багатьох європейських музеях.Олексій Суханов відомий своєю пристрастю до живопису.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA