карантин страхи характер

Рекомендації для жінок з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку під час карантинних заходів.

Сейчас читают: 365
psy-practice.com

Рекомендаціїдля жінок з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку під час карантинних заходів.Дорогі жінки, мами! На нас часто покладені найбільші очікування та відповідальність щодо забезпечення позитивного емоційного клімату в сім’ях.Сьогодні, під час дотримання суворих карантинних заходів, багато матерів стикнулися з необхідністю забезпечувати дітям не тільки звичні щоденний догляд, харчування та емоційне включення.

Ми любимо своїх дітей, і перед багатьма з нас постала задача щодо необхідності організації дозвілля для дітей дошкільного віку, молодшого шкільного віку - дома.

До карантину, наші діти відвідували дитячі садки, школи, гуртки, де могли повноцінно і цікаво проводити день, спілкуючись з однолітками, вихователями, вчителями.

Наразі ми мусимо самотужки, дома, організувати для дітей безпечний і цікавий простір, де вони могли б перебувати. Діти потребують від нас більшої уваги та любові зараз.Не всі матері мають помічників.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA