праздник ХОЧУ ЭКСКЛЮЗИВ

Всесвітній день імунітету: Женя Кот назвав свої правила для підтримки доброго самопочуття

Сейчас читают: 197
hochu.ua

Своїми звичками та порадами хореограф Женя Кот поділився за лаштунками шоу "Де логіка?" (Новий канал). Беріть слушні поради до уваги.Сьогодні у календарі свят є особлива дата.

Всесвітній день імунітету — саме це свято відзначають у перший день весни. Тож саме сьогодні ми пропонуємо вам замислитися про те, як допомогти організму, аби він був завжди здоровим, а імунітет міцним.Порадами поділився український танцівник та хореограф Євген Кот, який ще й став учасником вибухової весняної прем’єри — шоу "Де логіка?" (Новий канал).  – Тут все зрозуміло без зайвих слів.

Дієтологи радять вживати 1,5-2 літри на день. Та об’єми рідини, насправді, для кожного індивідуальні.– Та вживати додатково вітаміни та мінерали.

Які саме? Проконсультуйтесь з лікарем, здайте кров на аналіз, і дізнаєтеся.– Будь-яка руханка після сну — найкращий варіант, аби день був вдалий.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA