Эфирные масла эфирное масло ароматерапия

Ефірні олії: від сонливості, нервів і для імунітету

Сейчас читают: 649
liza.ua

Які ефірні олії допомагають від тривожності, а які можна застосувати для міцного сну? Розповідаємо в новій статті про правила ароматерапії.Затишний аромат кориці, збадьорюючий — апельсина, свіжий — ялиці… Знавці кажуть, що в ефірних оліях живе «душа рослин».

Чим вони можуть нам допомогти?Аромат подає сигнал в лімбічну систему організму, яка відповідає за наші емоції, регуляцію сну і неспання.

Але звичайно, емоціями справа не обмежується.АЛЕ: щоб не нашкодити собі, використовуй масла правильно!Цитрусові — це ефірні олії першої половини дня, коли потрібно підняти настрій і зарядитися енергією.Поки збираєшся на роботу, налий в аромалампу трохи води і додай апельсинову олію.

Дотримуйся пропорції: не більше 5-7 крапель на 18-20 м2 кімнати. Підбадьорливий запах швидко прожене сонливість.Для розслаблення найкраще підходять запахи жасмину і сандалу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA