здоровье напитки смузи

Топ-5 смачних рецептів смузі з куркумою для зміцнення імунітету

Сейчас читают: 734
cosmo.com.ua

Думаємо, ти неодноразово чула про корисні властивості золотавого порошку куркуми. Вона справді має чимало переваг: відновлює організм на клітинному рівні, зміцнює імунну систему (що як ніколи актуально!), усуває проблеми із кровообігом, покращує роботу кишківника і не тільки.

Куркума вже давно перестала бути просто спецією: її використовують і в кулінарії, і в косметології, і в медицині. Хочемо поділитися кількома рецептами смузі з куркумою, які стануть твоїм маст-хевом на осінь.

Смачно і корисно! Із медом, молоком та іншими спеціями Для приготування смузі змішай у чаші блендеру 250 г молока, додавши чайну ложку меду, трохи тертого імбиру та щіпку куркуми.

Перед тим, як пити, занур у склянку паличку кориці і дозволь напою постояти 5 хв. Аромат тебе вразить! Морквяне смузі з куркумою Змішай 300 г води, 1 моркву, сік 1 апельсина, трохи тертого імбиру та чайну ложку куркуми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA