Євген Клопотенко лайфхак рецепти як приготувати Євген Клопотенко

Як варити броколі, щоб зберегти колір та вітаміни: поради Євгена Клопотенка

Сейчас читают: 692
hochu.ua

Ми розповідали, в яку сторону фольги слід загортати їжу. Так можна приготувати безліч овочів, в тому числі і броколі. Але у випадку з цією корисною капустою, все буде залежати від того, як ви її підготуєте до додавання у страву.

Читати також Неймовірна польська грибна солянка: спробуйте - і будете готувати раз на тиждень (РЕЦЕПТ) Зірковий шеф-кухар та популяризатор української кухні Євген Клопотенко на своєму ютуб-каналі розповів, як правильно приготувати броколі.

В цьому немає нічого складного, але важливо знати черговість дій. За словами експерта, спочатку слід зварити цілий качан, потім занурити його в холодну воду, а після - зрізати суцвіття.

Ще й кухня залишиться чистою.На два літри води кладемо одну столову ложку солі. Ставимо на вогонь. Коли вода закипить - занурюємо у неї броколі на одну хвилину - ні більше, ні менше.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA