люди жертва страхи Нео

Все під контролем: 5 нових книжок, щоб керувати емоціями

Сейчас читают: 547
beauty.ua

Разом із національною книжковою платформою Yakaboo ми знайшли для вас п’ять корисних книжок про те, як владарювати світом своїх внутрішніх переживань.Емоціям, думкам, вашому часу та вашим пріоритетам потрібен хороший менеджер.

І ви цілком можете ним стати! Перед вами інструкція експерта без “води” та надмірного заглиблення у теорію. Тільки конкретні ситуації, кейси з практики та власного досвіду психологині, зрозумілі пояснення причин та емоційних реакцій, оптимізація вашого навантаження під ваші можливості та бажання.

Бути завжди в ресурсі, знизити рівень стресу, підвищити продуктивність - реально! Гнів, сум, страх - не негативні емоції! Вони природні!

Їх не потрібно придушувати, ховати - з ними просто треба вміти поводитись. Денiел Ґоулман - автор ідеї про емоційний інтелект, тобто про ментальні навички, які допомагають розпізнавати свої та чужі емоції (а їх буває часом дуже нелегко визначити вірно) та керувати ними.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA